Nyheder


Multiskruespecmiljoeb

Expandet Multiskrue

Expandet Multiskrue til montering af lette emner i gips, porebeton, kalksandsten, massiv teglsten og hulsten. Anvendes til mindre el, VVS og køkken artikler, samt paneler, billedrammer m.m. Multiskruen er hurtig og enkel at montere og kræver ingen forboring i gips og porebeton - og ingen brug af plugs.
Klik for at se teknisk ark

isopløk lang

Expandet Isofix isopløk

Expandet Isofix isopløk med skrue er løsningen til isolering op til 420mm. Hurtig og nem at montere ved hjælp af montageværktøjet.
Klik for at se teknisk ark

F-15_windowTrim_720x480_72_RGB

Ny distributør af Senco Produkter i Danmark

Det er med stor glæde og forventning at vi - Kyocera-Senco Denmark A/S – per 01-01-2018 har overtaget hele distribution af Senco produkter i Danmark inklusiv Færøerne og Island. Følg linket nedenfor for at finde ud af mere.

Læs mere her.

bolt(1)

Galvaniseret C-bolt

Expandet C-bolt er nu også tilgængelig Mekaniske Galvaniseret 45 µm zink i M10 & M12. Klik nedenfor for at tilgå det opdaterede tekniske ark.

Læs mere her.

Opening Ceremony Kyocera Senco

Kyocera-Senco Denmark

Kyocera-Senco Denmark A/S, tidligere Expandet blev sammen med resten Senco en del af Kyocera i slutningen af 2017. Navneskiftet berører ikke produkterne der stadig leveres i de velkendte brands EXPANDET og SENCO.
Læs mere her.

krogeogtilbehoer2

Kroge & Tilbehør

Se vores nyheder i kroge og tilbehør på vores løsblad her, eller under Sortiment og tilbehør

beregningsprogram

Beregningsprogram

Download gratis Expandet Beregningsprogram.
Et brugervenligt og overskueligt værktøj, som giver mulighed for dimensionering af forankringer i beton i henhold til de nyeste europæiske guidelines og standarder.