Gør-det-selv

Det behøver ikke være så kompliceret, derfor tilbyder Expandet Gør-det-selv et koncept der nemt og hurtigt guider dig til det rette valg af produkt og håndtering.

Vores Gør-Det-Selv program består af ca. 75 forskellige kvalitetsprodukter til montage af det meste.
Programmet inkluderer også en række tilbehørs produkter, som f.eks. længere skruer, kroge, vinkelkroge og de selvklæbende dækknapper Expandet FastCaps for flot finish.

Hvis du vil mere om fastgørelse eller se hvilke andre muligheder vi tilbyder, er der masser af inspiration at finde i vores Blå Bog. Download Expandet’s Blå Bog der giver information om vores produkter, bæreevner og montagevejledninger m.m.

Gør-det-selv system

Expandet’s Diamant giver det store indledende overblik. I næsten alt, hvad vi sælger og markedsfører, går farverne igen. Det skal være nemt, at finde det rette produkt til materialet.

Gør-det-NEMT-selv

Nu kan det ikke blive nemmere, at gøre det selv. Med vores 9 dedikerede Gør-Det-NEMT-Selv poser, findes der færdigpakkede løsninger til de mest almindelige fastgørelser. Alle poser indeholder lige det, der skal anvendes til den konkrete opgave.

Gør-det-selv planche

En væsentlig del af vores Gør-det-selv koncept er at gøre det nemt, at vælge det rigtige produkt. Vi har derfor udarbejdet en planche, som du finder hos de fleste af vore forhandlere, der nemt og hurtigt guider dig til valg af det rigtige produkt.