Expandet Isopløkke

Expandet Isopløk med ekspansion

Expandet Isopløk med ekspansion leveres med henholdsvis Ø90 mm skive for fastholdelse af blød isolering og Ø50 mm skive for fastholdelse af hård isolering.
Pløkken er 10 mm for 10 mm borediameter, og leveres til isoleringstykkelser 30 mm – 150 mm. Kan anvendes i beton, massiv teglsten og kalksandsten.

Expandet Isopløk

Expandet Isopløk er 8 mm for 8 mm borediameter, til fastholdelse af hård og blød isolering på beton, massiv teglsten og kalksandsten. Leveres til isoleringstykkelser 30 mm – 210 mm

Expandet Iso-skive til Expandet Isopløk

Anvendes sammen med Expandet Isopløk. Ø52 mm skive til fastholdelse af hård isolering og Ø90 mm skive til fastholdelse af blød isolering.

Expandet Isopløk metal

Expandet Isopløk metal leveres med Ø35 mm for fastholdelse af hård isolering. Til fastholdelse af blød isolering, kan Ø80 mm skive leveres. Kan anvendes i beton, massiv teglsten, kalksandsten og porebeton (gasbeton). Leveres til isoleringstykkelser 40 mm – 270 mm. Expandet Isopløk metal er brandklassificeret F120.

Expandet ISO80 skrue

Expandet ISO80 skrue er ideel til lettere montager i udvendig facadeisolering med pudslag. Der kan anvendes helt almindelige spånskruer og da der ikke er gennemgående montager, skabes der ingen kuldebro.

Iso50 er desværre udgået

Expandet Isofix Isopløk

Expandet isofix isopløk med skrue er løsningen til isolering fra 200mm til 420mm. Hurtig og nem montage ved hjælp af montageværktøj.