Let befæstigelse

Gipsvægge og lofter

Expandet Rosett®

Expandet Rosett® er den stærkeste løsning til gips, med de mange anvendelsesmuligheder.

Nem montage uden brug af specialværktøj. Fungerer også effektivt i hulrum med isolering og anbefales af førende gipspladeproducenter.

Expandet Let Rosett®

Expandet Let Rosett® er effektiv til de lette opgaver i gips. De anvendes bl.a. ved ophæng af kabelkanaler, billeder, lette lamper m.m. i gipsplader, spånplader, fibergipsplader, masonit og andre pladematerialer med hulrum bag. Nem montage uden brug af specialværktøj. Fungerer også effektivt i hulrum med isolering og ødelægger ikke gipspladen.

Expandet Jet-Drive®

Expandet Jet-Drive® anvendes til lette ophæng på gipsplader, eksempelvis kontakter, gardinstænger m.m.

Den skrues direkte i pladen uden forboring

Expandet Nylon Gips Pløk Med Skrue

Expandet Nylon Gips-Pløk med skrue er effektiv i både 1 og 2 lag gipsplader eller andet plademateriale som paneler, træfiberplader og hulstensmaterialer

Expandet Gips-Clips Uden Skrue

Expandet Gips-Clips uden skrue er til nem og hurtig montage på gipsplader af eksempelvis billeder, skinner, og lister.

Expandet Metal-Gips Pløk

Expandet Metal Gips-Pløk er til løsninger på gips, den bruges bl.a. til konsoller, kabelbakker, rørføring, og tavler m.m. Kan anvendes med alle skruer med metrisk gevind og på alle pladematerialer med hulrum bag. Monteres med montagetang. Expandet Metal Gips-Pløk er el-galvaniseret min. 5 μm

Expandet Fjederklap Pløk

Expandet Fjederklap-Pløk har stor nytte-længde og er velegnet i nedhængte lofter. Den anvendes bl.a. til opsætning af armaturer, armaturer i wire. Kan anvendes i alle materialer med hulrum bag og med alle skruer med metrisk gevind.

Expandet Fjederklap-Pløk er el-galvaniseret min. 5 μm

Expandet Metal Kip-Pløk

Expandet Metal Kip-Pløk er til de middeltunge løsninger når der skal bruges stor nyttelængde. Kan anvendes i alle materialer med hulrum bag og med alle skruer med metrisk gevind. Expandet Metal Kip-Pløk er særligt velegnet til montage i nedhængte lofter, og til konsoller, kabelbakker, rørføring m.m.

Metal Kip-Pløk er el-galvaniseret min. 5 μm.

Porøse materialer

Expandet Super Med Dobbelt Ekspansion

Expandet Super med dobbelt ekspansion har mange anvendelsesmuligheder og anvendes bl.a. til opsætning af badeværelsesudstyr, lamper, el-materiale m.m. i porøse materialer.

Expandet LB

Expandet LB er det rette valg til løsninger i porebeton hvor ekspansionsfri montage er en fordel. Expandet LB anvendes bl.a. til billeder, håndtag, kabelbakker og rørbøjler.

Expandet Special

Expandet Special er udviklet til montage i porebeton, Leca®, Ytong og andre porøse vægge.

Mursten og Beton

Expandet MFA, med Undersænket & Flange Hoved

Expandet MFA Facade/ Karmpløk, med undersænket hoved & flange hoved, anvendes til montage af facader, døre, vinduer, porte, kabelbakker, metalbeslag m.m. i beton, massivt murværk, hulsten og porebeton. MFA er CE mærket til fastgørelse af blandt andet lette facader.

Expandet Universal Pløk

Expandet Universal Pløk – pløkken der er god at have i værktøjskassen, til alle de mindre opgaver i massiv mur og beton samt plademateriale.

Expandet Loftsanker

Expandet Loftsanker med de mange valgmuligheder, ideelt til nedstropning og midlertidige installationer.

Expandet Loftsanker

Expandet Loftsanker med de mange valgmuligheder, ideelt til nedstropning og midlertidige installationer.

Expandet Murpløk

Expandet Murpløk har ekspansion på alle sider, og finner hindrer, at pløkken drejer rundt i borhullet. Den har rigtig mange anvendelsesmuligheder og høj trækstyrke i mur og beton sikrer at Expandet Murpløk altid løser opgaven.

Expandet SUPER®

Expandet Super® er den ideelle plug når der skal monteres i mursten og beton. Ingen rotation ved montage grundet de effektive vinger og den 8-kantede hals. Indvendig skruegang sikrer, at skruen altid centrerer og så kan den monteres som gennemstiksmontage på grund af gevindspærre.

Expandet 8 mm Montage Pløk

Expandet 8 mm Montagepløk er den rette løsning når der skal monteres ophængslister, vægskeletter, lægter, forskalling samt dør- og vinduesrammer i alle murmaterialer. Har stor udtræksværdi og er modstandsdygtig overfor vibrationer. Ingen kuldebro. Monteres som gennemstiksmontage.

Expandet Rustfri A2 Karmskrue med & Uden Hoved

Expandet Rustfri A2 Karmskrue, med & uden hoved, er den rustfrie afstandsskrue, der bør anvendes hvor der er forhøjet krav til korrosionsbeskyttelse. Hurtig og nem at anvende og montere – specielt udviklet til montage af døre og vinduer samt andre montager, hvor ekstra korrosionsbeskyttelse er påkrævet i massive mursten og porebeton mm.

Expandet Sømpløk

Expandet Sømpløk med undersænket krave til hurtige montage. Den anvendes bl.a. til montage af fodpaneler, lister, lægter m.m. i massiv mursten og beton. Kan også anvendes i porebeton. Monteres som gennemstiksmontage.

Expandet Sømpløk med cylinderkrave anvendes bl.a. til montage af stålprofiler, plader etc. med hårde overflader i massiv mursten og beton.  Kan også anvendes i porebeton. Monteres som gennemstiksmontage.

Expandet Betonskrue med & Uden Hoved

Expandet Betonskrue med & uden hoved er afstands-skruen til hurtig og nem montage uden pløk. Den har spånbryder på gevind. Anvendes bl.a. til montage af døre- og vinduer m.m. i massive materialer.

Expandet Fjerderstålsøm

Expandet Fjederstålsøm til hurtige løsninger på byggepladsen. Anvendes til montage af diverse emner i massiv mursten og beton og er let at undersænke for overspartling.

Gennemstiksmontage.

Expandet Alu-Slagnitte

Expandet Alu-slagnitte anvendes til montage af zink- og aluinddækninger i massive materialer. Hurtig og nem gennemstiksmontage med pæn finish.

Expandet Messinganker

Expandet Messinganker er med sin korte indborings-dybde en alsidig løsning til montage i massive materialer. Anvendes til montage af metriske skruer, bolte, gevindstænger m.m. Kan bruges sammen med alle former for skruer med metrisk gevind.

Expandet Beton Slagpløk

Expandet Betonslagpløk – den rette slagpløk til store udfordringer. Anvendes til brandklassificeret montage af stålskinner, beslag, og er specielt velegnet til nedstropning i beton. Hurtig og enkel gennemstiksmontage.

Expandet Loftsanker

Expandet Loftsanker med de mange valgmuligheder, ideelt til nedstropning og midlertidige installationer.