Kemisk Befæstigelse

Kemisk Befæstigelse

ESI Xtreme Pro, Expandet Styrenfri Injektionsmasse

Expandet ESI Xtreme Pro Injektionsmasse er den professionelle all-round løsning – tilpasset til sikker og hurtig indlimning og ekspansionsfri montage af gevindstænger, gevindhylser, armeringsjern og lignende i alle murmaterialer. ESI Xtreme Pro kan også anvendes i våde og vandfyldte huller, samt under vand uden reduktion af hærdetid. ETA og CE mærket i option 1 for revnet beton og seismisk påvirkning (C1), samt ETA for post-installeret armering i henhold til EC2. ETA og CE mærket for montage i mursten, hulsten, porebeton og Leca. ESI Xtreme Pro er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

EVL Xtreme Pro, Expandet Styrenfri Injektionsmasse

Expandet EVL Xtreme Pro Injektionsmasse er den professionelle all-round løsning – tilpasset til sikker og hurtig indlimning og ekspansionsfri montage af gevindstænger, gevindhylser, armeringsjern og lignende i alle murmaterialer. EVL Xtreme Pro kan også anvendes i våde og vandfyldte huller, samt under vand uden reduktion af hærdetid. ETA og CE mærket i option 1 for revnet beton og seismisk påvirkning (C1). ETA og CE mærket for montage i mursten, hulsten, porebeton og Leca. EVL Xtreme Pro er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

 

EHI Ultra, Expandet Injektionsmasse
Hybrid

Expandet EHI Ultra, Hybrid, injektionsmasse sætter med sine ekstreme bæreevner i beton nye standarder for indlimet forankringer i beton. Kort hærdetid og mulighed for anvendelse af suge-bor reducerer montagetiden. ETA og CE mærket i revnet beton for gevindstænger, armering og gevindhylser. EHI er VOC fri(A+). EHI Ultra er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri. Til EHI Ultra injektionsmasse anbefales professionel injektionspistol (H245).

 

Expandet Injektionspistol H245 for 300 ml.

Expandet Professionel Injektionspistol med stor udveksling anvendes til 300 ml ESI+ og EVL+ injektionsmasse.

Expandet injektionspistol H260 til 345 ml.

Expandet Professionel Injektionspistol med stor udveksling anvendes til 300 ml og 345 ml. ESI+ og EVL+ injektionsmasse

Expandet Kuffet med tilbehør til injektionsmasse

Indeholder:
1 Expandet professionel injektionspistol H260
1 Expandet Blæsepumpe
3 Expandet Børster – Ø13, Ø19, og Ø27

Expandet Blæsepumpe

Blæsepumpe anvendes sammen med børste til rengøring af de borede huller, for at opnå ordentlig rengøring til efterfølgende montage af gevindstænger, armeringsjern mm.

Expandet Børste

Ø13 til 8 – 10 mm hul
Ø19 til 12 – 16 mm hul
Ø27 til 20 – 24 mm hul

Expandet Stål Børste

Ø10/12 til 10 – 12 mm hul
Ø14/18 til 14 – 18 mm hul
Ø22/26 til 22 – 26 mm hul

Expandet Børste Forlængerstykke

Håndtag – 300 mm
Forlængerstykke – 300 mm
Børste uden håndtag – 300 mm
Ø14 – Ø19 – Ø24 – Ø29 – Ø41

Expandet Sihylse

Expandet Sihylse anvendes i forbindelse med forankring med Expandet Injektionsmasse i hulsten og kan også anvendes i porøse materiale.

Expandet Klæbeanker

Expandet Klæbeanker er den professionelle løsning tæt på kant. Det anvendes til montage af gevindstænger i beton. Expandet Klæbeanker kan anbefales til montage under vand, og montage med kort indbyrdes hulafstand.

Expandet Gevindhylse med indvendigt gevind

Expandet gevindhylse med indvendigt gevind, lige afskåret, anvendes i forbindelse med Expandet styrenfri injektionsmasse.